vineri, 19 noiembrie 2010

Cătălin Chelu, prins că a făcut golănii


Un Chelu şi-o gagică pletoasă
Un Chelu şi-o gagică pletoasă
Cătălin Chelu se crede mai deştept decît prevede legea. Sanchi, el se imaginează un mare geniu financiar, în stare să-i prostească pe toţi. De cînd s-a făcut jucător pe piaţa bursieră şi mare investitor în SIF-uri, Chelu încearcă tot felul de artificii mai mult sau mai puţin legale, prin care să-şi sporească puterea şi sfera de influenţă.
Da, numai că uneori o mai ia şi el în freză, căci nu poţi numai s-o dai, trebuie să o mai şi ei, ce naiba! Nu vă ascund faptul că mă bucură decizia luată de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM), care a respins contestaţia formulată de Chelu pentru că a fost amendat cu 50 de milioane de lei vechi, başca nu a fost validat în conducerea SIF Moldova.
Ce credeţi că a făcut golanul de Chelu, pînă să fie prins? Împreună cu Rîmar Cezar şi cu firmele Iledificia SA, Comrimet SA, Lineas Trade SA, Libron Consulting SA şi Epsomatic SA, deţinea la data desfăşurării adunării generale din 29 august 1,22% din capitalul SIF Oltenia şi acţiona în mod concertat cu aceşti acţionari. Altfel spus, şmecherul de Chelu a încălcat pragul de deţinere de 1% la SIF, intrînd în conflict cu CNVM. Pentru că a umblat cu prostii, Cătălin Chelu a fost amendat cu 50 de milioane, decizie pe care, cum spuneam a contestat-o. E, la finele săptămînii trecute, CNVM a hotărît să menţină amenda, respingînd apelul lui Chelu. Mai mult decît atît, CNVM a obligat Consiliul de Administraţie (CA) al SIF Moldova să convoace o nouă AGA pentru analizarea oportunităţii de menţinere a lui Cătălin Chelu în funcţia de membru şi preşedinte al CA.
Aşadar, Chelu, de unde se visa mare şmecher în SIF Moldova, ar putea ajunge de căruţă după proxima AGA, ceea ce, să recunoaştem, nu-i deloc o veste rea!

De Iulian Grosu | 9 noiembrie 2008,

Se pune intrebarea: pe cati a compromis individul asta pana acum?
Ce rost mai are, cand "Chelu, de unde se visa mare şmecher în SIF Moldova" in cei doi ani cat au trecut de atunci , se pare ca nu prea a ramas de caruta.