miercuri, 1 decembrie 2010

Gafa sau exemplu de respectare a constitutiei ?

Gafa de proportii, de Ziua Nationala. La parada organizata in mod traditional in Capitala, structurile de aparare si ordine publica din MAN si MAI au prezentat onorul premierul Emil Boc si nu celui de-al doilea om in stat: presedintelui Senatului, Mircea Geoana. Miercuri, Presedintia a anuntat conducerea Senatului ca Geoana va primi onorul la parada dar azi, cu 10 minute inainte de parada, MApN a anuntat ca Boc va primi onorul.

Intrebat daca nu i se parea normal ca, la inceputul paradei militare de Ziua Nationala onorul sa-i fie dat lui Mircea Geoana, in calitate de presedinte al Senatului si al doilea om in stat, premierul Emil Boc a spus: "Protocolul este cel care a stabilit si dumneavoasta ati vazut ce s-a intamplat".

Potrivit purtatorului de cuvant al sefului statului, presedintelui l-a delegat pe premier in urma cu doua zile sa primeasca onorul la parada de 1 Decembrie, fiind chestiune de reprezentare si nu de interimat. Valeriu Turcan a sugerat ca informatiile confuze vin din "zona" lui Geoana.

Pe cine mai putem crede?

Băsescu nu a rămas în ţară de 1 Decembrie, el a preferat sa mearga la summit in loc sa stea in Romania de Ziua Nationala, nu a parut prea interesat nici de ce s-a vorbit acolo si a dormit bustean, cu capul sprijint in mana(in lipsa unei perne).

Este o incalcare grava a Constitutiei, inca odata acest presedinte duplicitar, lipsit de credibilitate, a demonstrat ca legea si Constitutia pentru el, sunt egale cu zero.

A preferat sa fie stingher, necunoscut si nebagat in seama, de catre ceilalti participanti la summit-ul OSCE din Kazahstan, decat sa participe cu trup si suflet, la marea sarbatoare nationale, sa primeasca asa cum se cuvine, onorul structurilor de aparare si ordine publica din MAN si MAI, structuri, pe care, se pare ca si-a propus sa le decimeze.
Dar el stie de ce a facut aceasta alegere, nu a dorit sa de-a ochii cu cei ce-l cauta pe la poarta din Cotroceni si-i striga sa iasa afara.
Sa ascultam si melodia VREAU O TRA CA AFARA :http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/62485/Vunk---Vreau-o-tara-ca-afara/
Peste cat timp Romania o sa intre in normalitate? Dar atata timp "cat BINELE nu face nimic, RAUL se dezvolta".